ANALIA REGO & STEFAN LÖFVENIUS

Músicas de ida y vuelta

Dijous 4 de juliol, 20h

 

Casa de Cultura, Girona

 

 

Músiques que van i vénen, músiques que expressen la diversitat i la coincidència. Músiques que travessen diferents cultures i creuen el mar. Músiques que recorren sensacions de punts cardinals i porten inspirats vents. Músiques que expliquen històries tan alienes com pròpies.

Analía Rego és docent i concertista de guitarra argentina. La seva impecable tècnica i profunditat expressiva li van valer ser reconeguda entre els més destacats solistes de tango. Propietària d'una personalitat artística "romàntica i carismàtica", reuneix en el seu estil a l'escola clàssica amb la tradició de la guitarra popular argentina.

Stefan Löfvenius s'ha convertit en una icona per a molts professors de guitarra a Suècia i fins i tot també a nivell internacional. Ha desenvolupat una metodologia per a l'ensenyament grupal en la qual poden interactuar estudiants amb molt diferents nivells d'habilitat. Ha realitzat centenars de concerts com a solista, en quartet de guitarres i integrant i dirigint orquestres de guitarres.

https://www.analiarego.musica.ar
http://www.stefanlofvenius.se/

Programa: S. Natali, M.Coronel, anonims, Piazzola, etc.

 

Entrada: taquilla 10€ Anticipada 8€  

 

 

Establiments convidats: 

     

Entrada: taquilla 10€ Anticipada 8€  

Establiment convidat: 

   

Contacte

Festival de Guitarra Girona-Costa Brava festivalguitarragirona@gmail.com